avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost retinut permisul de conducere in Cehia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost retinut permisul de conducere in Cehia intrucat am condus sub influenta alcoolului

Buna,
Mi-a fost retinut permisul de conducere in Cehia pt 0.9 g alcool in sange pentru 50 de zile.zilele acestea am primit citatie la tribunal in Cehia pentru luna viitoare.
In citatie scrie sa ma prezint cu C I si permisul de conducere.Am sansa sa-l primesc de la ei pana la proces?Daca nu ma prezint la proces ce se poate intampla?
Multumesc si astept raspuns
Daca nu va prezentati se va judeca in lipsa si cel mai probabil veti fi condamnat.
Daca nu mai am abateri pot fi condamnat cu executarea pedepsei sau cu suspendare?
Imi vor trimite permisul in tara sau trebuie sa merg in Cehia sa-l iau?
Multumesc
Nu stiu prevederile legale cehe in domeniu dar daca sunteti condamnat luati-va la revedere de la permis minim 1 an.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, numele meu este andrei petcu. am facut o fapta regretabila ... a.petcu a.petcu Buna ziua, Numele meu este Andrei Petcu. Am facut o fapta regretabila in seara zilei de craciun, si anume m-am urcat la volanul masinii mele sub influenta ... (vezi toată discuția)
0.43 în etilotest și 1.10, respectiv 0.8 în probe biologice. cum se calculează alcoolemia? Alexandrughi Alexandrughi Buna seara, am fost depistat in urma cu 4 luni cu o alcoolemie de 0.43 in apatat. Am platit analizele si a venit rezultatul de 1.10 in sange la prima proba iar ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influenta alcoolului D3m3nTuL D3m3nTuL Am baut intr-o seara cu prietenii si m-am urcat la volanul masinii...dupa o curba ma oprit politia si mi-a iesit la fiola 0,53 alcool m-au dus la probe de ... (vezi toată discuția)