avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare la cim suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare la cim suspendat

O salariata care are CIM supendat, fiind in concediu ingrijire copil 2 ani se casatoreste si isi schimba numele .in cazul acesta se face modificarea la cim dupa ce inceteaza susp. sau in timpul susp., si exista un termen de transmite in revisal?( deoarece ea si-a schimbat numele dar nu a anuntat pe nimeni?)

Alte discuții în legătură

Am urmatoarea situatie : salariata are cim suspendat pentru crestere ... YoAlle YoAlle Am urmatoarea situatie : Salariata are CIM suspendat pentru crestere copil cu handicap pana la 3 ani de zile . Certificatul de handicap este eliberat pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in buletin ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca un salariat se casatoreste si aduce un buletin cu numele nou.....trebuie sa i se faca un act aditional la cim cu schimbarea numelui..sau ... (vezi toată discuția)
Salariata aflata in concediu de ingrijire copil mikitud mikitud Buna ziua, Care este procedura in situatia in care salariata aflata in concediu ingrijire pentru cel de-al treilea copil ,perioada in care,ea da nastere si ... (vezi toată discuția)