avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Filme pe site
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Filme pe site

Am un site si doresc sa postez filme pentru a putea fi vizionate online de catre vizitatori. Filmele nu sunt stocate pe site-ul meu. Sunt stocate pe alte site-uri care iti permit sa le preiei pe site-ul tau prin intermediul codului EMBED.
Intrebarea mea este daca preiau filmele pot fi acuzat de ilegalitate?
Si daca le preiau si specific ca filmul apartine autorului si nu sunt stocate pe site-ul meu, este tot ilegal? Sau raspunde pentru acest lucru site-ul care pe care sunt stocate filmele?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Multumesc!
Adrian
Cel mai recent răspuns: articolenoi , utilizator 15:26, 1 Februarie 2012
Numai daca ai obtinut drepturile de difuzare este in legalitate, altfel nu. Daca ar fi dupa cum ai vrea tu atunci toate televiziunile ar difuza filme cand ar dori si ce ar dori.
Multumiri pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Embed-ul, legal sau ilegal? Serbu Serbu Buna ziua! Cred ca am citit cateva zeci de forumuri in care se dezbate caracterul legal sau ilegal al preluarii de materiale audio si video de pe alte ... (vezi toată discuția)
Incalc vreo lege daca distribui videoclipuri de pe youtube? matican matican Am si eu o problema ! Am siteul www.tvmanele.net , folosesc pe site tv sa ii zic asa embed de pe siteul livestream.com, acest site este ca un studio tv online! ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)