avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Secretar UAT, Legea nr. 215/2001 si ROF consiliu local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Secretar UAT, Legea nr. 215/2001 si ROF consiliu local

Lg.215, Art. 117. - Secretarul unitatii administrativ-teritoriale indeplineste, in conditiile legii, urmatoarele atributii:
h) alte atributii prevazute de lege sau insarcinari date de consiliul local, de primar, de consiliul judetean sau de presedintele consiliului judetean, dupa caz.

si

prevederea din ROF Consiliu Local:
- Proiectele de hotărâri vor fi însoţite de avizul de legalitate al Secretarului Sectorului 6.


in temeiul celor de mai sus se intelege ca secretarul UAT prin acest aviz de legalitate certifica faptul ca prevederile unui proiect de hotarare supus dezbaterii in comisiile de specialitate ale consiliului local si ulterior dezbaterii in plenul consiliului local nu este contrar prevederilor legale incidente in materia respectivului proiect de hotarare?

rog opinii avizate
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 07:59, 2 Februarie 2012
parerea mea este ca-i o prostie. secretarul uat nu mai avizeaza de multa vreme proiectele de hotarari. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii si responsabilitati secretar uat anisoara71 anisoara71 as dori sa-mi spuneti care sunt atributiile secretarului de consiliul local s compartimentele care i se supun. multumesc (vezi toată discuția)
Sunt impiedicata sa-mi indeplinesc atributiile janina drula janina drula lucrez intr-o primarie ca si conilier juridic, insa de la angajarea mea si pana in prezent am probleme cu secretarul primariei in sensul ca nu imi da citatiile ... (vezi toată discuția)
Semnare proiect hotarare consiliu local Viviana Savulescu Viviana Savulescu proiectele de hotarare intr-o primarie se semneaza si de secretar, sau numai de cel care le initiaza? (vezi toată discuția)