avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Poate un angajat MAI sa acceseze fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Poate un angajat MAI sa acceseze fonduri europene

Buna ziua!Ma intereseaza daca un student la Academia de Politie poate sa acceseze fonduri europene prin masura 141 sau masura 112,si sa continuie proiectul si in situatia in care dupa terminarea Academiei se incadreaza la Ministerul de Interne.
Mentionez ca prin accesarea acestor fonduri,trebuie sa te autorizezi ca PFA si ma intreb daca acest lucru este posibil pentru angajatii MAI.
Va adresez aceasta intrebare in conditiile in care am intrebat si APDRP si MAI,care,nu au fost capabili sa imi dea un raspuns clar.Pentru mine acest lucru conteaza,sa stiu daca se merita sa mai fac proiectele europene.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: fireman_mil , utilizator 21:01, 23 Aprilie 2012
Consider ca ar fi de lamurit urmatorul aspect:Cum va veti putea implica in activitatile masurilor 141 sau 112 daca urmati cursurile la zi ale Academiei?
Pe de alta parte, ca si viitor angajat al MAI credeti ca veti obtine un post in localitatea unde vreti sa aplicati pentru aceste masuri?

Incercati sa gasiti oportunitati pentru accesarea fondurilor de catre membrii familiei dvs.
Toti din familia mea au proiect pe masura 141,eu vreau sa fac pe numele meu;de buna functionare a fermei se vor ocupa parintii mei.Eu vreau doar sa stiu daca pot sa aplic pe un proiect pe masura 112,mai exact,daca imi permite legea,pentru ca ar fi foarte urat sa cheltui bani,sa fac proiectul,sa mi-l finanteze,si apoi sa renunt din cauza incompatibilitatii cu meseria mea!
petitii@mai.gov.ro
Aceasta este adresa unde va puteti interesa daca este permis ca si angajat in MAI, desi , deocamdata nu stiti exact institutia unde veti fi angajat,sa fiti si PFA/II/IF.
Cititi de asemenea ghidul solicitantului pe masura 112,pentru a vedea toate conditiile de eligibilitate ce trebuiesc intrunite pentru a obtine finantarea cat si obligatiile ce va revin dupa semnarea contractului de finantare.
[ link extern ] /
Nu exista nicio incompatibilitate intre apdrp si angajat al MAI.Eu ma gandesc ca ar putea sa fie invers.
Am dat email la APDRP si nu mi s-a dat nicio precizare,decat o lista cu ce inseamna eligibilitate si una cu iligibilii,deci neconcludent,probabil nici ei nu au instructiuni in acest sens.Insa cei care imi pot bloca proiectul sunt cei de la MAI,pe baza de incompatibilitate cu PFA,dc exista.
Problema este ca am cerut si la MAI detalii si am primit articole din statutul politistului,pe care eu,fara studii juridice nu le pot f bine interpreta,dar nu am primit un raspuns clar.
Credeti ca e o idee buna sa merg la un avocat?
Exact MAI este cel care va poate bloca si de aceea am dat adresa de mail a Ministerului, unde puteti depune o petitie.
O consultatie la un avocat este o idee buna, deoarece va poate "traduce" articolele de lege.
Institutiile care apartin MAI sunt mai multe si de aceea un bun cunoscator al legii va poate lamuri.
Astazi am trimis si eu mail la APDRP Cluj, si mi-au raspuns foarte prompt ca nu la ei este incompatibilitatea , ci la MAI.

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile ferma crestere vitei andreeanicolau andreeanicolau Buna seara, Sunt un tanar intreprinzator care doreste sa obtina fonduri europene nerambursabile pentru utilarea si popularea unei ferme de crestere a ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)