avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Poate un angajat MAI sa acceseze fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Poate un angajat MAI sa acceseze fonduri europene

Buna ziua!Ma intereseaza daca un student la Academia de Politie poate sa acceseze fonduri europene prin masura 141 sau masura 112,si sa continuie proiectul si in situatia in care dupa terminarea Academiei se incadreaza la Ministerul de Interne.
Mentionez ca prin accesarea acestor fonduri,trebuie sa te autorizezi ca PFA si ma intreb daca acest lucru este posibil pentru angajatii MAI.
Va adresez aceasta intrebare in conditiile in care am intrebat si APDRP si MAI,care,nu au fost capabili sa imi dea un raspuns clar.Pentru mine acest lucru conteaza,sa stiu daca se merita sa mai fac proiectele europene.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: fireman_mil , utilizator 21:01, 23 Aprilie 2012
Cel putin pentru Masura 112 aveti niste conditii de eligibilitate si de durabilitate foarte clare, pe care nu le puteti indeplini daca sunteti angajat in alta parte. Pentru ca esenta Masurii 112 este: instalarea de tineri fermieri in calitate de sefi de exploatatie agricola.

in mod normal militarii nu au voie. cititi legea 80

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile ferma crestere vitei andreeanicolau andreeanicolau Buna seara, Sunt un tanar intreprinzator care doreste sa obtina fonduri europene nerambursabile pentru utilarea si popularea unei ferme de crestere a ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)