avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hotarare judecatoreasca

Am fost judecat anul trecut in martie si nu am primit nici in ziua de azi hotararea .Ce trebuie sa fac si unde trebuie sa merg sa intru in posesia ei?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:01, 2 Februarie 2012
Ve sfatuiesc sa sunati la biroul de relatii cu publicul, al instantei care a pronuntat hotararea, si sa intrebati daca a fost redactata ( sunt nenumarate cazuri in care hotararile nu sunt redactate nici dupa o perioada de un an ). Daca hotararea nu a fost redactata puteti inainta o cerere de urgentare a redactarii pe care o veti depune la registratura instantei. Daca a fost redactata puteti merge la arhiva pentru a solicita o fotocopie si mai puteti solicita daca este cazul legalizarea acesteia.
In cazul in care ajungeti la dosar si hot. a fost redactata sa verificati daca s-a indeplinit procedura comunicarii.
depinde si de obiectul cauzei daca hotararea este irevocabila nu se comunica de unele instante, asa ca intr-adevar la registratura puteti afla daca e motivata, redactata, comunicata.
Ce calitate ati avut in proces?
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
ContSters178374, utilizator
cum se spune.....parat?!?acuzat?#-o
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
fany74, utilizator
Vi se comunica numai daca ati lipsit de la judecata cat si de la pronuntare..

Alte discuții în legătură

Hotarare divort alina010 alina010 Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Hotarare pronuntata in calea de atac a apelului si necomunicata imbroserv imbroserv Pe data de 10.01.2012 sa judecat termenul si s-a dat solutionare la apel. Nu am primit pana astazi comunicarea solutionarii desi au trecut 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca vasilel_67 vasilel_67 Ce cai de atac am pentru a intra in posesia unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila?? Am trimis deja 2 cereri de urgentare a comunicarii ... (vezi toată discuția)