avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O noua cerere de amanare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O noua cerere de amanare?

am o condamnare de 2ani datorita unui act fals si instanta de fond nu a tinut cont de provenienta acelui act sunt la curtea de apel si am cerut un termen pentru angajarea unui aparator mia dat un termen de 4 saptamini pentru mine este insuficient fiind-ca nu castig atitia bani din salariu ca sa imi angajez un aparator ce ar trebui sa fac la urmatorul termen? sadepun o noua cerere de aminare s-au sa merg la penitenciar
O noua cerere de amanare pentru acelasi motiv (angajare de avocat) nu vi se va mai acorda.

Probabil ca se va judeca procesul la acel termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapoarte penitenciar melinaR melinaR am o ruda in penitenciar si pe 30 luna ceasta intra in comisia de eliberare problema e ca are 3 rapoarte pe care l ea scos dar din ce imi spune el ca au ramas ... (vezi toată discuția)
Recurs aflat pe rolul curtii de apel raluca32 raluca32 Buna ziua. Din pacate am ajuns cu cazul meu de partaj bunuri comune la Curtea de Apel Bucuresti und eam luat o prima amanare pana la toamna deoarece avocata ... (vezi toată discuția)
eliberare conditionata recurs tribunal melinaR melinaR buna nepotul meu a intrat de doua ori in comisia de elibrarii conditionate a fost respins prima de 6 luni si cea de a doua tot 6 luni a facut contestatie si ... (vezi toată discuția)