avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in REVISAL:
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in REVISAL:

Va rog sa-mi confirmati faptul ca un CONCEDIU MEDICALnu trebuie raportat in REVISAL.Am citit HG 500/2011 care la art.3,al .2 litera h-unde se precizeaza clar ca nu trebuie raportat in cazul concediilor medicale,dar imi este teama sa nu cumva sa gresesc.Mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: institutiepublica , utilizator 10:27, 7 Februarie 2012

Nu se raporteaza in Revisal conf HG 500/2011 se inregistreaza "perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale".
Daca legea prevede ca in REVISAL nu se opereaza suspendarea c.i.m. ca urmare a uni concediu medical, atunci nu aveti cum sa gresiti in neinregistrarea acestora in registru ....
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata in revisal seieoandana seieoandana Buna.Am o societate comerciala care in luna ianuarie 2012 are cativa angajati care sunt pe concediu fara plata toata luna,trebuie sa declar si in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical se inregistreaza in revisal ? mariaanghel mariaanghel Buna ziua, Am un angajat care este in concediu medical de 1 an de zile, avand concedii medicale de la o luna la alta. Trebuia inregistrat in Revisal? In ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata delia2007 delia2007 Buna ziua. Un concediu fara plata se opereaza in revisal in ziua in care este solicitat de salariat sau cu cateva zile inainte? Va multumesc. (vezi toată discuția)