avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Un SRL cu actvitatea suspendata ce declaratii trebuie ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Un SRL cu actvitatea suspendata ce declaratii trebuie sa depuna pentru 2011

Suspendarea activitatii este inregistrata la registrul comertului din 01.02.2011,am primit aprobarea pentru regim derogatoriu prin iunie 2011 si am inteles ca tot mai trebuie sa depun niste declaratii care tin de sfarsitul anului 2011 ,chiar daca aceasta societate nu a avut nici o zi de activitate de la infiintarea ei in 2008.
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 08:44, 4 Februarie 2012
Poate sa va ajute informatiile de la adresa [ link extern ]
Trebuie depusa declaratia anuala privind impozitul pe profit (101) si o declaratie pe propria raspundere a administratorului, care inlocuieste bilantul si din care reiese ca nu s-a desfasurat nici o activitate de la infiintare pana la 31/12/2011.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pt firma noua, fara activitate!?? mariaurell mariaurell buna ziua. am infiintata o firma noua in ianuarie anul acesta, sunt asociat unic si nu am defasurat nici o activitate. am citit undeva ca ar treui intocmit ... (vezi toată discuția)
Raportari contabile delevadova delevadova daca o firma este suspendata pe o perioada de 3 ani se mai depune vre-o declaratie sau numai bilantul la sfarsit de an? (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pt. srl-d (fara activitate) claudia_d claudia_d Buna ziua, Poate sa-mi spuna SIGUR cineva (care stie bine cazul) care sunt obligatiile fiscale de depus 2011-2012 pt. o firma infiintata in 2011 care nu are ... (vezi toată discuția)