george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

vulturu39 
	    	Utilizator

vulturu39 
	    	Utilizator	    

vulturu39 
	    	Utilizator

vulturu39 
	    	Utilizator	    

vulturu39 
	    	Utilizator

vulturu39 
	    	Utilizator	    

lifer	                   

Am o problema legata de garantie. Este vorba despre o imprimanta cumparata acum citeva luni la care s-a defectat unul dintre cartusele cu cerneala (imprimanta ... (vezi toată discuția)
	                    lifer	                   

Am o problema legata de garantie. Este vorba despre o imprimanta cumparata acum citeva luni la care s-a defectat unul dintre cartusele cu cerneala (imprimanta ... (vezi toată discuția)

ContSters81331	                   

Am o procedura de achizitie de consumabile pentru fax si imprimanta la care o S.C. a cerut clarificari in termenul legal si prin care solicita sa se modifice ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters81331	                   

Am o procedura de achizitie de consumabile pentru fax si imprimanta la care o S.C. a cerut clarificari in termenul legal si prin care solicita sa se modifice ... (vezi toată discuția)

Marryann10	                   

Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu interpretarea alin.4, art. 5 din legea 350/2007. Mai exact ce interpretare se da, la mentiunea ca ,,protectia ... (vezi toată discuția)
	                    Marryann10	                   

Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu interpretarea alin.4, art. 5 din legea 350/2007. Mai exact ce interpretare se da, la mentiunea ca ,,protectia ... (vezi toată discuția)