Marryann10 
	    	Utilizator

Marryann10 
	    	Utilizator	    

Laura Ciobeica, moderator
 Laura Ciobeica, moderator 	
			 Laura Ciobeica 
	    	Moderator

Laura Ciobeica 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 darkynok	                   

Doresc sa import din spatiu extracomunitar accesorii pentru telefoane. Cum si prin ce fel imi poate garanta expeditorul ca marfa trimisa este originala si nu ... (vezi toată discuția)
	                    darkynok	                   

Doresc sa import din spatiu extracomunitar accesorii pentru telefoane. Cum si prin ce fel imi poate garanta expeditorul ca marfa trimisa este originala si nu ... (vezi toată discuția)

ContSters64341	                   

Buna dimineata. 
Sunt persoana fizica si am conceput un produs care se va adresa clientilor la nivel global, acest produs este inovativ din multe puncte de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters64341	                   

Buna dimineata. 
Sunt persoana fizica si am conceput un produs care se va adresa clientilor la nivel global, acest produs este inovativ din multe puncte de ... (vezi toată discuția)

suciu_diana	                   

Buna ziua, 
personal nu imi pot da bine seama de diferenta dintre marca si desen sau model industrial? Ma puteti ajuta cu 1,2 explicatii si un exemplu ... (vezi toată discuția)
	                    suciu_diana	                   

Buna ziua, 
personal nu imi pot da bine seama de diferenta dintre marca si desen sau model industrial? Ma puteti ajuta cu 1,2 explicatii si un exemplu ... (vezi toată discuția)