avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furtul intre soti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furtul intre soti

sotia mea acum doua saptamini a bagat divortul la trei zile a fugit de acasa iar dupa doua zile sa intors in locuinta conjugala fara stirea mea si a sustras mai multe bunuri si o suma de bani eu am depus o plingere penala la politie impotriva ei datimi niste sfaturi cum o sa se termine o sami pot recupera bunurile si banii
Vedeti dvs si sotia dvs avea dreptul sa intre in casa .Singura solutie este sa includeti bunurile in masa de impartit iar cu privire la bani este desstul de greu sa dovediti.Trebuie sa rezolvati pe cale civila aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre rude just_codrin just_codrin Acum cateva zile o prietena m-a rugat sa o duc cu masina mea pana la apartamentul in care locuia cu sotul ei ca sa isi ia cateva lucruri personale (haine, ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj chirila_mihaela chirila_mihaela pov mea e alfel:m.am casatorit cu sotu meu...acum 3 ani jumate---am inceput totu de la zero....acum avem o fetita de 2 ani jumatate,,,am reusit sa ne cumparam ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez bunurile in timpul divortului?? teodora_k teodora_k Buna ziua, Am parasit domiciliul conjugal acum 2 luni si acum aproximativ o luna am intentat divortul. prima infatisare va fi, din pacate, abia peste inca ... (vezi toată discuția)