avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor din partea statului pentru nasterea mai multor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor din partea statului pentru nasterea mai multor copii

Eu am peste cateva zile 40 ani.Am o fetita de un an si sotia mai are un baiat din prima casatorie.In luna mai o sa mai nasca un baietel. Putem beneficia de ceva ajutor din partea statului?(inafara de concediu si alocatie).Va multumesc.
Buna seara. Ami cer scuze daca v-ati simtit jignit din cauza mesajului meu dar nu am dorit sa va jignesc nici pe dv. si nici pe altcineva. Nu am pus intrebarea aceea ca sa intru si eu in discutie cu cineva sau sa-mi arat marele meu talent de ceater. Am intrebat de un stimulent de care am auzit ca l-ar primi cei care au peste 40 de ani si mai mult de 2 copii nici decum de alocatie. Inca o data ami cer scuze. Am raspuns in acest mod fara ca sa am intentia sa jignesc pe cineva.Va multumesc.
Nu exista un asemenea stimulent in legislatia nationala.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie si alocatie copil gropitze357 gropitze357 Buna ziua! Am citit deja la dumneavoastra pe site cum se acorda stimulentul de insertie. Eu am optat pentru CCC de 2 ani. Micutul meu s-a nascut pe ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii, indemnizatia pentru ccc cameliadaj cameliadaj Buna ziua, 1.Dorim sa ne lamuriti in urmatoarea situatie: O prietena a nascut de 2 saptamani si a mers la primaria din comuna in care locuieste pentru a se ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat copil - suma virata gresit andira andira Buna ziua, Am urmatoarea situatie pentru o prietena: in 2006 a nascut, si a facut cerere pentru stimulentul de 300 lei, in momentul in care s-a intors la ... (vezi toată discuția)