avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

recuperare taxa poluare
Cel mai recent răspuns: italianu10 , utilizator 18:24, 5 Februarie 2012
Da ,recuperare :D
Primul pas pentru demararea procedurii de recuperare a taxei de poluare este obtinerea unui duplicat certificat al dosarului de inmatriculare de la Politie. Aceasta etapa dureaza intre 15 si 20 de zile.

doarem sa stiu daca sint sanse de recuperat bani si daca pina astazi cineva a incasat ceva ,cit despre dosarul de inmatriculare am toate copiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare catana anca catana anca as dori sa-mi recuperez taxa de prima inmatriculare pe care am platito in 2007 cand am cumparat o masina noua. Ce trebuie sa fac? Cum sa fac cererea de ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare italianu10 italianu10 am inmatriculat o masina in 08.2010 si am platit o taxa de poluare de 900e,as vrea sa stiu daca se poate recupera ceva din aceasta suma si daca exista cineva ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto smart28 smart28 Buna seara. In iulie 2007 am luat o masina din Germania si am inmatriculat-o in tara platind o taxa de prima inmatriculare de aprox. 1250 lei. Intre timp ... (vezi toată discuția)