avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... negociere constituire fond pentru activitati sportive, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

negociere constituire fond pentru activitati sportive, culturale etc.

Angajatorul poate negocia cu sindicatul constituirea unui fond pentru activitati culturale, sportive, turistice ?
Ideea e ca angajatorul sa suporte cheltuielile iar fondul sa fie administrat de sindicat.
Cum se poate realiza acest lucru?
Agajatorul vireaza banii intr-un cont special iar sindicatul poate sa-i foloseasca atunci cand e cazul, evident, pentru activitatile de mai sus ?
Am nevoie de niste idei. Totul trebuie sa fie corect si legal.
Cum sa fac?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 20 Februarie 2012
@ Micky1974

Din fondul social se poate suporta cheltuielile pentru functionarea corespunzatoare a unor activitati ori unitati aflate in administrarea contribuabililor , de exemplu baze sportive, cluburi etc.
Cheltuielile sociale au o deductibilitate limitata, în limita unei cote de până la 2%, aplicată asupra valorii cheltuielilor cu salariile personalului, potrivit Legii nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare.

Daca sindicatul inchiriaza atunci factura va fi pe numele acestuia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare federatie 2ntz 2ntz Buna ziua, Intreabarea mea este urmatoarea. Cum infiintez o federatie? Practicam un sport destul de nou pt Romania si dorim sa infiintam o federatie. ... (vezi toată discuția)
Inreg aparat masaj luciapap luciapap Astazi am primit o factura pe care scrie aparat masaj in val de 4870 lei.Cum inreg in contab? Nu are nici o legatura cu activitatea firmei. Sau poate seful ... (vezi toată discuția)
Cum infiintez o federatie sportiva nationala? Roberttaffa Roberttaffa As dori sa infiintez o federatie sportiva nationala . Care sunt etapele legale pe care trebuie sa le parcurg la de 0 pana la a functiona legal ca si ... (vezi toată discuția)