avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul prenatal si concediul postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul prenatal si concediul postnatal

Buna ziua va rog sa-mi raspundeti la o intrebare despre concediul prenatal si postnatal. Sotia unui amic si-a luat concediu prenatal de 78 de zile iar concediu postnatal ar ramane de 48 de zile din cele 126 legal. Ce se intampla in cazul in care nasterea intarzie si raman mai putin de 42 de zile minim legale de concediu postnatal? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 6 Februarie 2012
Nu se intampla nimic, in CCC puteti intra incepand cu a 43-a zi de nastere a copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata Olariuionuflorin Olariuionuflorin Sotia a intrat in prenatal la 1 oct iar pe 5 a nascut 2 baieti prematuri atsfel prenatalul de pe data de 5 a devenit postnatal si va rog sa ma corectati daca ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Porumbdiana Porumbdiana Din cele 126 de zile de concediu de maternitate pot sa iau doar 120? Am avut 31 prenatal si pana la 120 postnatal.si nu as vrea sa le mai iau pe cele 5 ramase ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil eug3n eug3n Buna ziua, intampin cu nevasta mea o situatie mai delicata, este insarcinata iar doctorul ginecolog avand si cabinet particular nu a dorit sa-i dea risc de ... (vezi toată discuția)