avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liber la fond, se mai face recurs?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liber la fond, se mai face recurs?

daca la fond e pus liber iarasi de catre tribunal curtea se mai sesizeaza sa faca recurs? multumesc .
ralukastrugaru a scris:

da, deci procuroru, la prezentarea materialului procurorul care s-a ocupat de caz a spus ca deacum nu mai depine de ei ci de ceia ce decide tribunalul, aici nu inteleg de ce se mai face recurs de catre ei

Hotararea este data de catre instanta, dar daca procurorul nu este de acord cu aceasta poate face recurs pt indreptarea erorilor ce pot intrerveni pe parcursul judecatii, la fel cum pot face recurs si partile si alte persoane interesate.
Pana la urma se va respinge recursul parchetului.
Am o vaga banuiala ca de aceasta data...
Nu se poate la nesfarsit...
Aveti insa grija ca poate primi pedeapsa cu executare chiar daca va fi judecat in stare de libertate.
deja si-a facut din ea are aproape 7 luni de arest ,el e incadrat intre 6 luni si12 ani daca ar fi sa-i de-a cu executare cat iar da? multumesc
Parerea mea este ca are sanse mai mari decat parchetul de aceasta data daca este cum spuneti.
Chiar daca s-a admis recursul parchetului de 4 ori...nu conteaza...B-)

Am totusi o nelamurire.Are avocat angajat pentru recurs sau a avut din oficiu de fiecare data?
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
sunt la al 3 avocat ,confruntandu-ma pentru prima data cu problema asta (probleme cu legea) nu am stiut nimic eram total pe dinafara vazand ca avocatii nu fac prea multe am inceput sa ma documentez sa vad cum e cu problema lui.Avocatul ce-l am acum imi spune ca-l scoate cu suspendare ,daca ar fi sa-i de-a cu executare intre 6 luni si 12 ani cat are el care ar fi pedeapsa cu executare?. va multumesc ca-mi raspunde-ti la toate intrebarile

Alte discuții în legătură

Mentinerea starii de arest dupa 1 termen de fond ContSters214324 ContSters214324 am si eu o intrebare;dupa primul termen pe fond in cazul cu arestati preventiv,mentinerea starii de arest va fi judecata de catre curte de apel sau de catre ... (vezi toată discuția)
Apel ruonscalafat ruonscalafat dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)
Dupa prima sentinta se poate merge in arest? seymour seymour buna ziua Am o prietena care a comis 3 infractiuni, a fost cercetata penal si peste o luna si putin are primul termen lla tribunal. Nu a fost arestata ... (vezi toată discuția)