avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liber la fond, se mai face recurs?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liber la fond, se mai face recurs?

daca la fond e pus liber iarasi de catre tribunal curtea se mai sesizeaza sa faca recurs? multumesc .
Hotararea cu suspendare este ceva si judecarea persoanei in stare de libertate sau de arest preventiv este altceva.
Vedeti sa nu il scoata cu suspendare si apoi sa primeasca cu executare...in instanta superioara...
Se pare ca aveti probleme destul de serioase la nivelul Curtii de apel si acolo se opintesc multi...
Preventiv ar fi sa mai angajati un avocat deoarece daca parchetul va declara cale de atac si hotararea primei instante va avea ceva probleme...va primi cu executare...
Curtile de apel sunt destul de dure...dupa parerea mea...
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
da, sa vad ce-o sa se intample acum la fod
Pai...instanta care a dispus judecarea in stare de libertate este destul de complicat sa revina asupra propriei sale pareri...
Pe starea de arest problema dvs. este la Curtea de Apel.
Cu fondul cauzei problema este si la fond...si la curtea de apel...

Depinde foarte mult si cat va mai dura procesul...pe fond...in fata primei instante...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentinerea starii de arest dupa 1 termen de fond ContSters214324 ContSters214324 am si eu o intrebare;dupa primul termen pe fond in cazul cu arestati preventiv,mentinerea starii de arest va fi judecata de catre curte de apel sau de catre ... (vezi toată discuția)
Apel ruonscalafat ruonscalafat dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)
Dupa prima sentinta se poate merge in arest? seymour seymour buna ziua Am o prietena care a comis 3 infractiuni, a fost cercetata penal si peste o luna si putin are primul termen lla tribunal. Nu a fost arestata ... (vezi toată discuția)