avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare despre o datorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare despre o datorie

buna ziua

am si eu o problema...

am fost cu o femeie, am locuit in concubinaj...

am ajutat-o cu o suma de bani pt ca ea sa plateasca o datorie, fara vreo chitanta, am facut unele imbunatatiri in apartamentul ei, unde am locuit (unele ea, unele eu),am acolo mobilier pe numele meu, il mai pot lua?
daca ajungem la instanta se poate executa silit? si-a trecut apt pe numele fiului ei si ea numai are nimic pe numele ei..

nu am martori, dar daca ii "fabric", ma ajuta cu ceva?

mai pot recupera ceva in acest caz?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:37, 6 Februarie 2012
greu insa lucrurile care sunt pe numel dvs puteti sa le recuperati.
referitor la celelate pe langa ca ar fi greu de dovedit mai dureaza si foarte mult ca si timp asa ca nu cred ca merita efortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj ContSters196082 ContSters196082 Buna ziua, Va rog tare mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns sincer. Traiesc in concubinaj de 3 ani(2008)in casa parintilor lui, iar impreuna eram de inca ... (vezi toată discuția)
Pretentii djpadrecito djpadrecito Am si eu cateva nelamuriri si o poveste si vreau sa vad cat de bine ies din ea. Anul trecut am vandut apt tatalui meu(care este batran, am avut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am stat 20 de ani in concubinaj timp in care el a locuit ... geta2005 geta2005 Buna ziua,am stat 20 de ani in concubinaj timp in care el a locuit la mine in apart meu proprietate personală cam 14 ani .În acest timp el a făcut partaj cu ... (vezi toată discuția)