Ma gandeam sa recapitulam situatia in care va aflati si sa enumeram eventualele solutii. Eu vad doua in momentul de fata.
The easy way:
Va portati numarul la o alta companie, fie si strict temporar (de ex. pentru o luna. Furnizorul actual nu va poate refuza portarea si nici nu va poate impune prelungirea contractului in cazul portari. Un extras relevant din decizia 144/2006 a ANRC:
Art. 8
[...]
(3) Nu pot constitui motive de refuz al cererii de portare a numărului:
a) existenţa unor datorii ale abonatului către furnizorul donor;
b) existenţa unei durate minime de încheiere a contractului;
c) suspendarea furnizării serviciului prin intermediul numărului respectiv.
[...]
Art.11. – (1) Contractul încheiat între furnizorul donor şi abonat cu privire la furnizarea
serviciilor prin intermediul numărului portat încetează în momentul finalizării procesului de
portare, urmând ca din acest moment serviciile să fie furnizate prin intermediul numărului portat de către furnizorul acceptor, în conformitate cu prevederile contractului încheiat în prealabil între furnizorul acceptor şi abonat.
[...]
Art.12. – (1) Furnizorul donor nu poate condiţiona portarea unui număr de plata de către
abonat a unor tarife suplimentare asociate procesului de portare.
[...]
Puteti porta numarul atat pe o varianta de abonament la noul furnizor, cat si pe o varianta de prepay, asa cum am inteles ca ati fi dorit, daca furnizorul actual nu v-ar fi pus bete in roate.
The hard way:
Daca aveti determinarea necesara, "bateti-va" cu ei. Ati semnat un act aditional preformatat de tip take it or leave it, adica pe care NU ati avut posibilitatea sa il negociati. Singura justificare logica (deci valida) a prelungirii contractului initial, cu 18 luni inainte de incetarea acestuia, ar fi fost daca ati fi beneficiat de o oferta speciala, un aparat telefonic sau tarife preferentiale in cadrul respectivului act aditional, ceea ce in cazul Dvs evident nu e valabil.
Daca nu m-am exprimat suficient de inteligibil va rog sa imi spuneti si o sa incerc sa reformulez.