avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... factura mare caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

factura mare caldura

In blocul unde locuiesc, din 54 de apartamente au ramas doar 10 (printre care si eu)racordate la radet,restul si-au montat centrale proprii. La cererea noastra(a celor racordati la radet) de a ne monta repatitoare de caldura ni s-a spus ca nu se poate pentru ca suntem prea putini.Luna aceasta am ajuns la limita deoarece intretinerea la un ap cu trei camere,4 persoane se ridica la 890 ron.Ni s-a spus ca toate pierderile de pe retea sunt impartite doar la cei 10 ramasi la radet.Ceilalti prin a caror apartamente trec tevile platesc doar cate 10 ron lunar.Este posibil sa ceva,si va rog sa-mi spuneti daca se poate face ceva in acest sens?Mai ales ca la solicitarile noastre de a vedea cum au calculat plata intretinerii nu ni s-a permis accesul la documente.Multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: nelu.h , utilizator 10:47, 10 Februarie 2012
Un sfat: in momentul in care se pot face deconectarile individuale (dupa incetarea furnizarii agentului termic), cei 10 care mai sunteti bransati, discutati cu presedintele AP sa solicite debransarea totala a blocului pentru a nu mai plati taxele individuale de deconectare a fiecarui apartament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie asociatii proprietari caldura radet RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Multi adm.de imobile va roaga daca puteti sa ne lamuriti cu sistemul centralizat de alimentare cu energie termica raportata la apart. debransate de la ... (vezi toată discuția)
Conditionare caldura de plata integrala a facturii radet gcprmr gcprmr Buna ziua, locuiesc intr-un bloc in care majoritatea locatarilor au centrale de apartament si doar 4-5 apartament au ramas racordate la RADET. Este legal si ... (vezi toată discuția)
Despre noul?/vechi sistem de calcul al caldurii. ndan57 ndan57 Buna ziua, doresc sa ve explic despre ce este vorba la mine in bloc si daca se poate sa discutam... Blocul are 4 nivele cate 10 apartamente pe scara si 5 ... (vezi toată discuția)