In blocul unde locuiesc, din 54 de apartamente au ramas doar 10 (printre care si eu)racordate la radet,restul si-au montat centrale proprii. La cererea noastra(a celor racordati la radet) de a ne monta repatitoare de caldura ni s-a spus ca nu se poate pentru ca suntem prea putini.Luna aceasta am ajuns la limita deoarece intretinerea la un ap cu trei camere,4 persoane se ridica la 890 ron.Ni s-a spus ca toate pierderile de pe retea sunt impartite doar la cei 10 ramasi la radet.Ceilalti prin a caror apartamente trec tevile platesc doar cate 10 ron lunar.Este posibil sa ceva,si va rog sa-mi spuneti daca se poate face ceva in acest sens?Mai ales ca la solicitarile noastre de a vedea cum au calculat plata intretinerii nu ni s-a permis accesul la documente.Multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi buna.
Un sfat: in momentul in care se pot face deconectarile individuale (dupa incetarea furnizarii agentului termic), cei 10 care mai sunteti bransati, discutati cu presedintele AP sa solicite debransarea totala a blocului pentru a nu mai plati taxele individuale de deconectare a fiecarui apartament