avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu 2 copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu 2 copii

Buna,am 36 de ani,doua fete de 8 ani si 18 ani,sotul meu a fost plecat in germania ptr a lucra timp de 4 ani,anul trecut a venit acasa cu pretextul ca sunt o mama denaturata alungandu-ma din caminul conjugal apoi a bagat divotul,el a ramas in casa cu cele 2 fice,eu stau in chirie.....ce sanse am in privinta asta,el sustine ca imi va lua si copii si casa,casa fiind pe numele meu,ce drepturi are el sau copii la casa?
va multumesc din suflet
Am facut reintegrarea in familie,am castigat,insa cand merg acasa jignirile si vorbele urate sunt spuse in fata copiilor,tin sa precizez ca pe fete le-a cumparat,le-a oferit libertate si amandoua stau doar in preajma lui,la divort a adus martori mincinosi ca sa ma scoata o mama denaturata si alcoolica,si tot timpul ma ameninta ca voi ramane pe drumuri fara nimic. E posibil asa ceva?
Depinde ce probe aveti, puteati cere o evacuare a domnului dupa reintegrare sau in paralel.
Nu am probe ce pot face in cazul asta?
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Va faceti rost de ele, adica sunati un vecin sa vina cand incepe taraboiul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! 1.sunt recăsătorita de 3 ani, eu am 2 copii din ... Ana.S. Ana.S. Bună ziua! 1.Sunt recăsătorita de 3 ani, eu am 2 copii din prima căsătorie, iar soțul are 3 copii din prima lui căsătorie. Eu am un apartament luat ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat pentru o mostenire ContSters189760 ContSters189760 Bunici mei au avut doua fete, una dintre ele (mama mea) a locuit cu ei de cand ma stiu (fiind divortata de tatal meu) iar eu si fratele meu am crescut cu ei ... (vezi toată discuția)
Foarte important.....bună ziua.sunt căsătorită nelegitim ... scornelia scornelia Foarte important.....Bună ziua.Sunt căsătorită nelegitim cu un bărbat care are doi copii.In urma divorțului, unul din copii a rămas la mamă, celălalt ... (vezi toată discuția)