Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva daca acele note, etc. trebuie semnate stampilate apoi scanate? Sau care este alta modalitate?
Nu vad cum ati putea semna -in afara de semnatura electronica- si stampila bilantul pe care doriti sa-l transmiteti on-line.Asta ar insemna ca, odata bilantul terminat si semnat electronic si fie listat si scanat pentru a avea stampila si semnatura administratorului.Or, bilantul este in format pdf, are o arhiva zip(cate cele rapoarte si declaratii) si-un xml S1003(notele la bilant).Cum ati mai atasa aceste informatii?
ma refeream la anexele de la bilant , daca trebuie listate,stampilate si semnate , apoi scanate sau le putem atasa direct si sa le transmitem doar pe baza de semnatura electronica extinsa .
eu pana la urma le-am listat stampilat semnat scanat atasat ...
Bilant 2011
ion g
pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)