avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrare dsv bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrare dsv bar

Buna dimineata. va rog sa ma lamuriti daca pt un bar am nevoie de documentul de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor emis de direcţia sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor potrivit Ordinului nr. 111 din 16 decembrie 2008. Mentionez ca este doar activitate de bar, nimic altceva. Multunesc.

Alte discuții în legătură

Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare ElenaCatalina ElenaCatalina Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata!am si eu o rugaminte,detin un spatiu si o firma ... floarea de colt floarea de colt Buna dimineata!Am si eu o rugaminte,detin un spatiu si o firma cu codul CAEN -4721,si as vrea sa vind legume fructe proaspete de sezon si la sezon.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Mai este necesara obtinerea licentei de fabricatie? pad3 pad3 conform OMAAP nr. 357/2003 fiecare producator de produse alimentare trebuie sa solicite obtinerea unei licente de fabricatie. stiu ca exista modificari si ca ... (vezi toată discuția)