avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna dimineata!Am si eu o rugaminte,detin un spatiu si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna dimineata!Am si eu o rugaminte,detin un spatiu si o firma ...

Buna dimineata!Am si eu o rugaminte,detin un spatiu si o firma cu codul CAEN -4721,si as vrea sa vind legume fructe proaspete de sezon si la sezon.Intrebarea mea este,,Pentru aceasta activitate imi trebuie autorizatie sanitar -veterinar?si daca imi trebuie la ce lege m-as incadra.Va multumesc!
Bună ziua,

Având în vedere datele pe care le-ați expus, ar fi incidentă Norma sanitar veterinară și pentru siguranța alimentelor din 2008, actualizată, emisă de ANSVSA.

La art. 32 din acest act normativ se face referire la Anexa 9 unde sunt cuprinse mai multe activități, în care s-ar încadra și activitatea dumneavoastră. Art. 32 reglementează legalitatea desfășurării activităților respective.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Deschidere aprozar Maria Uzun Maria Uzun Buna ziua, locuiesc la curte si as vrea sa deschid un aprozar, deci spațiu as avea, care sunt pasii de urmat? Ce acte imi trebuie? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua am un aprozar dar mai am și produse alimentare și ... Moldovan cornel Moldovan cornel Buna ziua am un aprozar dar mai am și produse alimentare și dulciuri ce cod Caen ar trebui sa folosesc momentan sunt înregistrat ca activitate principala cu ... (vezi toată discuția)