Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

In 15.11.2010 am iesit in pesnie de invaliditate, si in urma insistentelor mele in cursul lunii decembrie 2011 acesta mi-a fost inminat si trimis la casa de pensii a MAI adeverinta referitoare la acest aspect, in vederea recalcularii pensiei cu aplicarea acestui semn onorific.As dorii sa stiu daca dupa ce mi-a fost acordat se va recalcula pensia, si voi primii restante sau ce ar trebui sa fac.
 eraz 
	    	Utilizator

eraz 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tudosevictorel	                   

Sunt pensionat la limita de varsta din 2015 si din octombrie 2018 m-am angajat cu contract de munca pe o perioadă nedeterminată. Trebuie sa anunt casa de ... (vezi toată discuția)
	                    tudosevictorel	                   

Sunt pensionat la limita de varsta din 2015 si din octombrie 2018 m-am angajat cu contract de munca pe o perioadă nedeterminată. Trebuie sa anunt casa de ... (vezi toată discuția)

carmen bodeanu	                   

daca am lucrat 2 ani ,dupa iesirea la pensie cu grad III invaliditate,pot sa ma duc la Casa de Pensii in vederea recalcularii pensiei?acum sau la implinirea ... (vezi toată discuția)
	                    carmen bodeanu	                   

daca am lucrat 2 ani ,dupa iesirea la pensie cu grad III invaliditate,pot sa ma duc la Casa de Pensii in vederea recalcularii pensiei?acum sau la implinirea ... (vezi toată discuția)

ContSters50658	                   

Daca am iesit la pensie cu o anumita data si ulterior, la cerere, mi se elibereaza o adeverinta de catre angajator prin care se atesta ca la data iesirii la ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters50658	                   

Daca am iesit la pensie cu o anumita data si ulterior, la cerere, mi se elibereaza o adeverinta de catre angajator prin care se atesta ca la data iesirii la ... (vezi toată discuția)