avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... materiale publicitare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

materiale publicitare

Buna ziua,

Legea 31/1990, la art. 74 precizeaza faptul ca
(1) In orice factura, oferta, comanda, tarif, prospect si alte documente intrebuintate in comert, emanand de la o societate, trebuie sa se mentioneze denumirea, forma juridica, sediul social, numarul din registrul comertului si codul unic de inregistrare.(...)
3) In documentele prevazute la alin. (1), daca acestea provin de la o societate cu raspundere limitata, se va mentiona si capitalul social, iar daca ele provin de la o societate pe actiuni sau in comandita pe actiuni, se vor mentiona atat capitalul social subscris, cat si cel varsat.

Materialele publicitare gen pliante / flyere se incadreaza la documentele ''intrebuintate in comert'' dupa cum mentioneaza alin 1 al art. 74 ?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
cosmina1, utilizator

Alte discuții în legătură

Informatii obligatorii pe site oficial lizsit lizsit Ce informatii sunt obligatorii pe un site oficial? Ce lege stipuleaza obligativitatea?Am auzit ca se pot da amenzi pentru lipsa unor informatii despre companie ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie trecerea capitalului social in contracte? ContSters63677 ContSters63677 Mi-a spus cineva ca a primit amenda de la Garda Financiara pentru ca nu avea trecut pe contracte capitalul social al societatii. Trebuia sa revina sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Date inregistrate pe factura BG BG Buna ziua, in situatia in care se majoreaza capitalul social al unei societati exista obligativitatea de a se modifica inscrisul de pe documentele ... (vezi toată discuția)