avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Taxa divort starea civila sector 3
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Taxa divort starea civila sector 3

Buna seara!!! Ma intereseaza tare mult taxa de divort la starea civila. Am inteles ca in Bucuresti taxele sunt in functie de sector, am intrat pe site-urile primariilor si ale oficiilor de stare civila si nimeni nu da niciun pret. Ma poate ajuta cineva cu o informatie legata de aceasta?
Cel mai recent răspuns: olyolivia24 , utilizator 20:08, 8 Februarie 2012
daca nu se intampla sa stie cineva, sunati si intrebati direct 021.321.3875
Taxa de divort pe cale administrativa este stabilita de catre fiecare primarie in parte,prin hotarare de consiliu.
Nu exista nici minim nici maxim al taxei,asa ca ,fiecare isi stabileste aceasta taxa dupa cum considera.
Va sugerez sa mergeti la serviciul de stare civila in raza caruia locuiti si sa intrebati cat este taxa.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!!! Eu am sunat la starea civila dar (cum e la noi la romani) telefoanele ori sunt ocupate ori nu raspunde nimeni .Am pus intrebarea in ideea ca poate cineva stie cat este taxa... mi-e destul de greu sa ajung la starea civila sa ma interesez direct, am un copil mic si merg si la serviciu...Va multumesc
Incercati sa accesati site-ul primariei sector 3,rubrica stare civila sau hotarari ale consiliului local.Aveti sanse mari sa gasiti acolo ce va intereseaza.
stati un pic ....
daca aveti copil minor, nu va divorteaza la starea civila ....
daca va intelegeti cu sotul in privinta minorului, mergeti la notar, daca nu la judecatoria unde aveti domiciliu comun ...
taxa 39 lei, la cec, plus timbru de 0,3 lei

Alte discuții în legătură

Interdictie domiciliu (frate) Pătru Iuliana Pătru Iuliana Bună ziua, Am nevoie de ajutorul dvs., anul trecut tatăl meu în vârstă de 86 ani a decedat, lăsându-ne mie și soțului meu casa bătrânească ... (vezi toată discuția)
Divort in istanta Euelena Euelena Buna ziua! Dupa 20 de ani de casnicie parintii mei nu se mai inteleg[75% vina tatalui,]si cred ca in curand vor divorta.Problema este urmatoarea: 1.1 copil ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a jurat că îmi va lua băiatul și-l va da la o casă de copii. cum pot să-l decad din drepturile părintești? InaTurcu InaTurcu Buna ziua, Sunt mama a unui baietel de trei luni. Tatal copilului este imobilizat la pat temporar. Non stop ma acuza ca eu nu-i acord atentie lui, dar ... (vezi toată discuția)