avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... certificat fiscal eliberat de primarie taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

certificat fiscal eliberat de primarie taxe si impozite

buna seara in ce conditii se elibereaza certificatul fiscal de la primarie directia taxe si impozite daca am dobandit terenul si cladirea prin licitatie cine plateste inpozitul
Cel mai recent răspuns: lucian_lex , utilizator 20:50, 8 Februarie 2012
Impozitul se datoreaza de catre proprietar in speta de d-voastra, la fel si certificatul fiscal se elibereaza la cererea proprietarului in termen de maxim 48 ore indiferent ca aveti sau nu debite restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxarea impozitelor pe cladire Svetislav Svetislav Buna ziua. Am o problema cu taxarea impozitului pe cladire de la țară.În primavara acestui an am facut succesiunea de moștenire al unui imobil de ... (vezi toată discuția)
Dispensar veterinar chindrisliviuion chindrisliviuion Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren, mostenit de la tatal meu, pe care pe vremea lui ceausescu, prin anii 70 s-a construit dispensarul veterinar. Langa ... (vezi toată discuția)
Certificatul de atestare fiscala pentru persoanele fizice cielodellasera cielodellasera Buna seara. Am o nelamurire legata de eliberarea certificatelor fiscale pentru persoanele fizice si sper sa ma elucideze cineva mai luminat decat ... (vezi toată discuția)