avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit d101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

d101

Am transmis declaratia101 si cand verificam vizualizare pentru recipisa nu aparea ca inregistrata si asa am transmis de trei ori aceiasi declaratie in decurs de trei zile.Azi, a patra zi am primit trei recipise pentru toate cele transmise.Ce ma fac?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:31, 9 Februarie 2012
doar o decl.101 este valida si acceptata.,verificati
Merge ff. greu situl ANAF si aiurea..deci fiti atenti..#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizualizare declaratii Mona2019 Mona2019 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Persoana imputernicita pentru a-mi depune declaratiile pentru o Intreprindere Individuala, nu se mai poate ocupa ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent---eroare d394 gina.lucia gina.lucia Va rog...urgent am nevoie de ajutor ca nu stiu ce sa fac. La decl 394 imi da umr eroare : Au fost identificate urmatoarele ERORI: E: op1 (13) sectiune op11 ... (vezi toată discuția)
Despre decl.112 ndan57 ndan57 Buna ziua, la transmiterea decl.112 on-line se mai genereaza acel fisier html. care-l listam si depuneam la ghiseu?. la ce adresa putem verifica daca decl. a ... (vezi toată discuția)