avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical

Buna ziua, am fost in concediu medical 11 zile cu 75% , am inteles ca 5 zile sunt platite de angajator iar restul de 6 zile de casa de sanatate.Problema mea este ca am lucrat pe o firma cu 8 ore timp de 3 luni de zile si pe alta firma unde am lucrat cu timp partial de 2 ore.Acum am continuitate pe firma unde lucram cu 2 ore sunt cu norma intrega de 8 ore si imi iese media pe zi mai mica.Diferenta este mare la bani cu toate ca am in firma vechime de peste 5 ani fara intreruperi .Cum pot sa recuperz diferenta de bani ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:10, 9 Februarie 2012
Veti primi indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca numai de la angajatorul cu care aveti contract individual de munca in momentul intrarii in concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Completare in d112 a unui cim 2 ore/luna Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Spuneti-mi va rog cum se completeaza in D112 un CIM cu 2 ore /luna. In sectiunea A la pct.3 \"tip contract\" ce se trece ? partial 1 ora; partial ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - zile acordate, calcul, plata contributii? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti: 1. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FNUASS) ? 2. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FS) ? 3. - este corect ca medicul sa ... (vezi toată discuția)