Este posibil din cauza vidului legislativ existent , si nu numai, in materia relatiilor de munca , securitatii si sanatatii in munca ...
Intentia de desfiintare a postului nu se comunica de catre societate la ITM.
Asa cum vi s-a mai spus faceti o cerere de preschimbare a termenului de judecata , in cerere invocati prevederile art.212 din Legea nr.62/2011 si anume :
(1) Cererile referitoare la solutionarea conflictelor individuale de munca vor fi judecate cu celeritate.
(2) Termenele de judecata nu pot fi mai mari de 10 zile.
Va multumesc si pentru acest raspuns.
Dincolo de discutia pe care am deschis-o si va multumesc stimati domni si doamne ca sunteti alaturi de mine, va rog sa ma sfatuiti ce ar fi mai bine sa fac mai departe, pt ca viata merge inainte si traim in fiecare zi, imi place sa spun si eu ca "nu mor caii cand vor cainii"...
Sunt desigur constienta ca trebuie sa-mi caut singura un alt loc de munca, am cerut reintegrarea acolo doar pentru a pleca cand vreau eu, dar am o demnitate precum v-am spus si nu voi mai putea lucra cu acele persoane si pentru acea firma. Serviciul este foarte important pentru mine si singurul meu mod de existenta, varsta de aproape 52 de ani nu-mi este deloc un impediment, mai am inca de spus destul in activitatea mea. In constructii insa, nu poti gasi un loc de munca in aceasta perioada de iarna cand totul stagneaza, nici chiar prin cunostinte... mi-am trimis CV pe e-jobs, este vizualizat de diverse firme si atat, nu ma contacteaza nimeni (sunt ing constr pentru activitatea de ofertare, decontare, birou tehnic, etc). As incerca si altceva de genul asistent-manager, chiar dactilografie sau altele pe care le-as putea face, nu mi-e rusine si nici frica de munca... dar unde sa ma adresez si sa pot vedea niste locuri de munca, la ITM? la Oficiul fortelor de munca,chiar nu stiu...Desigur daca deocamdata nu voi gasi, am dreptul la somaj, desi banuiesc ca este de mizerie, dar macar asigura continuitatea pt pensie si sanatate inteleg, ceea ce este foarte important...pana voi gasi ceva...sper insa ca nu voi fi pusa sa inapoiez intr-o zi somajul, eu cerand in contestatie despagubiri si plata salariilor in toata perioada, conf. CM???
Va multumesc din suflet pentru toate.