avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solicit un raspuns urgent privind custodia unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solicit un raspuns urgent privind custodia unui minor

Buna ziua,
Sunt mama unui baietel de 2 ani si pana in prezent am stat acasa pentru cresterea lui,neavand nici un ajutor de la stat,mentionez ca nu a avut cine sa ma ajute in aceasta privinta,deoarece mama mea a decedat iar cu socrii mei nu am o legatura foarte buna!!De curand sotul meu mi a spus ca intentioneaza sa divorteze,amenintandu-ma ca imi va lua copilul,acuzandu-ma de neglijarea lui cat si a copilului!!Intentionez sa imi caut un loc de munca iar copilul,de comun acord cu sotul ,sa ramana la socrii.Intrebarea mea este:este posibil sa mi poata lua copilul,in cazul in care eu imi gasesc un loc de munca?
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: MarynaM , utilizator 18:37, 9 Februarie 2012
Sunt multe aspecte de fapt care trebuie discutate si analizate.Faptul ca lucrati nu constituie o problema.
Daca nu aveti unde sa locuiti este o mare problema.
Ar fi recomandabil sa va angajati avocat desi imi vine greu sa cred ca nu veti putea sa va aparati si singura.
O problema esentiala ar fi redactarea cererii reconventionale fara de care ati pierde procesul.
In ce anume consta cererea reconventionala????
Cererea reconventionala este cererea prin care paratul formuleaza propriile pretentii fata de reclamant....
Va multumesc mult pentru raspunsurile dumneavoastra. Mi-ati fost de mare ajutor.
Multumesc inca o data!!!!:):)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-incredintare minori Daniela34 Daniela34 Buna ziua, Sora mea a deschis divort de sotul ei , dar acesta a deschis a deschis si el la randul lui un alt dosar si o acuza pe sora mea ca fiind MAMA ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 copii omama omama Buna,am 36 de ani,doua fete de 8 ani si 18 ani,sotul meu a fost plecat in germania ptr a lucra timp de 4 ani,anul trecut a venit acasa cu pretextul ca sunt o ... (vezi toată discuția)
Infidelitate- divort cu minor cryssm cryssm daca sotul meu ma inseala,si si-a dus copilul la amanta ,....pot avea castig de cauza asupra tutelei minorului?spre ex daca as duce copilul la psholog si ... (vezi toată discuția)