avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Pot sa inmatriculez o masina adusa din afara fara sa platesc taxa de inmatriculare daca am un copil cu handicap grav cu insuficienta renala, in vederea transportarii lui la spital?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:05, 10 Februarie 2012
Prevederile legale in vigoare nu prevad scutirea de la plata taxei pentru motivatia invocata de dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara taxa pentru persoane cu handicap corsi corsi am o fetita cu handicap accentuat si vreau sa inmatriculez o masina pe numele ei fara taxa. Handicapul ei nu necesita nici un fel de modificare adusa masinii ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto pentru persoanele cu handicap larrra larrra Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap grad II permanent (boala: insuficienta renala, tratata prin transplant renal). Posed permis de conducere auto si as ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa de mediu tapa2 tapa2 Am un băieţel de 5 ani cu grad de handicap grav. Dorim să cumpărăm un autoturism adus din Germania şi aş vrea să ştiu dacă putem beneficia de ... (vezi toată discuția)