in ce baza se poate face extinderea unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile? mentionez ca sindicatul din care fac parte a introdus o actiune pentru obtinerea tichetelor de masa ,actiune care a fost respinsa in recurs. ulterior am introdus o alta actiune in numele altor membri de sindicat care nu au fost parte in prima actiune si am castigat in recurs.cum trebuie sa procedez pentru a obtine tichetele de masa si pentru ceilalti membri de sindicat care au fost parte in prima actiune?
Decizia sindicatului este in contradictie cu hotararea judecatoreasa ... prin urmare, se va putea invoca de catre angajator prescriptia dreptului de a cere executarea silita ...
imi puteti spune daca exista vreo baza legala de a forta extinderea asupra tuturor membrilor de sindicat prin precedentul creat de situatia in care angajatorul a acordat drepturi castigate de noi in recurs,prin alte actiuni ( privind alte sporuri),asupra tuturor angajatilor,inclusiv asupra celor care nu fac parte de sindicat?
aceste prevederi sunt inserate intr-un ccm.asta a fost principalul temei legal cand am deschis actiunea, lipsa resurselor financiare pt acordarea tichetelor fiind unul dintre motivele invocate de angajator.