avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Data examen INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Data examen INM 2012

Imi poate spune cineva va rog can este examrnul de admitere la INM in 2012?
Cel mai recent răspuns: lala_larisa , utilizator 12:35, 15 Februarie 2012

aveti calendarul aici
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
Stefan Bicov, Avocat
Pentru INM scrie august-septembrie... cum vine asta??
Da, asa se desfasoara examenul din august pana in septembrie. Mai intai se va da proba eliminatorie in august (undeva pe la mijlocul lunii cred), apoi peste o saptamana se va da proba de logica dupa care timp de 2 saptamani interviul care tine pana in luna septembrie.
Dar proba de logica si interviul sunt si ele eliminatorii nu stiti??
iulian81...proba de rationament logic este eliminatorie in sensul ca trebuie sa rezolvi minim 30% din intrebari din cate stiu eu. sper sa nu gresesc. dupa asta urmeaza interviul la care se dau note. la sfarsit se face o medie dupa un procentaj anume si in functie de cate locuri vor fi scoase vor intra primii cu notele cele mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Care e nota minima pentru a fi acceptat in barou? bm2 bm2 Buna ziua as dori sa stiu daca este o nota minima de a intra in barou sau se iau cele mai mari note si in functie locuri cum se face la admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)