Am o intrebare referitoare la un bilet de zbor deja achiatat. Din cauza conditiilor meteorologice respectiv ninsoare abundenta trenurile nu circula de la Iasi la Bucuresti. Deci practic sunt in imposibilitatea de a ajunge la aeroport. Nu am masina si nici o posibilitate de a ajunge altfel.
Agentia care mi-a vandut biletul refuza sa reprogrameze zborul meu la o alta data pe motiv ca a fost facut check-in. Deasemenea nu-mi este restituta suma achitata.
Care sunt drepturile mele? Ce pot face?
Multumesc
nu se mai poate face nimic dupa ce s-a facut check in. daca nu ajungeti in aeroport pierdeti biletul si banii
de ce ati cerut la agentie check in online si v-ati grabit? daca ati cumparat biletul de la o agentie de turism incercati sa vorbiti direct cu compania de zbor ... desi slabe sanse.
orientati-va la autocar sau gasiti un bilet de avion pe ruta iasi-bucuresti (e ceva mai scump decat trenul ... dar ajungeti in jumatate de ora la bucuresti).
Buna seara,
..........
Care sunt drepturile mele? Ce pot face?
Multumesc
ANPC a pus la dispozitia consumatorilor linii telefonice speciale pentru reclamarea abuzurilor. Pentru a avea un raspuns exact in ceea ce priveste situatia dvs. va recomand sa sunati la telefonul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Iasi 0232/278.233. [ link extern ]
L.C.