avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreputuri vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreputuri vizitare minor

daca un parinte are custodia unui minor ,poate parasi tara fara acordul celuilalt parinte? daca da ,cum se pune poblema cu dreptul la vizita,trbuie sa mergi in alta tara sati vizitezi minorul? in sentinta sa dat o adresa de catre autoritatea tutelara in tara adica in ROMANI ,acum trebuie sa ma duc sa o vizite in Spania de exemplu? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 14 Februarie 2012
interventie moderator
Va rog, nu mai deschideti subiecte noi pentru aceeasi problema Toate intrebarile privind un subiect, se pun in acelasi topic. Continuati subiectul aici, multumesc pentru intelegere.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret apartament scos la licitatie aadriana aadriana Cum se calculeaza valoarea de la care va incepe licitatia in cazul unui apartament executat silit? (vezi toată discuția)
Custodia comuna florin_tata florin_tata Ma intereseaza in mod deosebit aceasta problema . Prin sentinta judecatoreasca am obtinut programul de vizitare al fetitei asa cum l am cerut ( am cerut ... (vezi toată discuția)
Calatorie in moldova valentinabitca valentinabitca Am o mare problema.Dupa multe certusri cu sotul meu, in fine eo problema personala, nu-mi da procura s a plec in R.Moldova.Spune-ti-miva rog frumos daca pot ... (vezi toată discuția)