catacata2011 a scris:
Am facut cunoscuta adresa resedintei inaintea celui deal 2-lea termen
Daca tot aveti 2 avocati, nu vi s-ar parea firesc sa va lamureasca ei, si nu noi?
Pentru ca ei au un dosar in fata (si intreaga poveste), iar noi avem ...cateva vorbe cu greu obtinute de la dvs.
Cu propozitia pe care v-am citat-o mai sus mi-ati dau un nou motiv pentru care, daca as fi fost in locul instantei, v-as fi respins cerea de declinare. :(
Art 5 c. p. c.
"...Dacă pârâtul are domiciliul în străinătate sau nu are domiciliu cunoscut, cererea se face la instanţa reşedinţei sale din ţară,
iar dacă nu are nici reşedinţă cunoscută, la instanţa domiciliului sau reşedinţei reclamantului".
Stiu ce ati vrea sa-mi spuneti. Dar degeaba imi spuneti ca ea cunostea ...daca a stiut sa se comporte ca una care, vorba aceea, "nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase". Ati dovedit ca ea cunostea!?
Pana la urma, intrebarea dvs. suna asa: "Este posibil???"
Pai, este posibil. Pentru o gramada de motive se poate respinge o cerere de declinare. Adevaratul motiv il veti afla din incheierea instantei. Pentru ca nu va incalzeste cu nimic ce pot sa ...nimeresc eu, din motivele posibile.
Daca instanta a respins exceptia si a retinut cauza spre judecare nu e nimic de facut...deocamdata. Incheierea se ataca odata cu hotararea asupra fondului. Adica...mai bine va concentrati pe ceea ce trebuie! (pe probe, etc).