avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

Buna ziua,
sunt pensionar cu vechime integrala ,in MApN.Am dreptul sa mai muncesc?de exemplu la primaria din comuna coordonator ISU?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 15 Februarie 2012
Dreptul de amunci il aveti , insa pentru a cumula pensia neta primita cu salariul trebuie sa indepliniti urmatoarea conditiei : nivelul pensiei nete aflate in plata nu depaseste nivelul salariului mediu brut pe economie utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat, aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat - art.17 din Legea nr.329/2009.

In prezent, salariul mediu brut pe economie este de 2117 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate pensie- salariu gaby56 gaby56 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma angajej in calitate de consilier juridic pe baza de contract determinat sau nedeterminat la Politia locala, ... (vezi toată discuția)
Cumul salariu + pensie narcisa_salbatica narcisa_salbatica As vrea sa aflu daca mai sunt in vigoare prevederile legale care interziceau cumulul pensiei cu salariul, in mediul bugetar (cultura)... Concret, ma ... (vezi toată discuția)
Buna ciuhanduadrian ciuhanduadrian o intrebare am pt dumneavoastra.mai are voie sa lucreze un pensionar la stat daca are o pensie de 2100 lei (vezi toată discuția)