Dorin Voicilas 
	    	Avocat

Dorin Voicilas 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Beneficiind de sistemul public de pensii nu va puteti angaja la o institutie a statului, in speta - Politia locala. ...
 Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Dorin Voicilas 
	    	Avocat

Dorin Voicilas 
	    	Avocat	    

dorin11 a scris:
Beneficiind de sistemul public de pensii nu va puteti angaja la o institutie a statului, in speta - Politia locala. ...
Unde este prevazuta aceasta interdictie ? ....
@ gaby56
Puteti cumula pensia neta cu salariul in sectorul bugetar numai daca nivelul acesteia nu depaseste nivelul salariului mediu brut pe economie utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat
In acest sens, se exprima art.17 alin.1 din Legea nr.329/2009.
~ final discuție ~
 narcisa_salbatica	                   

As vrea sa aflu daca mai sunt in vigoare prevederile legale care interziceau cumulul pensiei cu salariul, in mediul bugetar (cultura)... Concret, ma ... (vezi toată discuția)
	                    narcisa_salbatica	                   

As vrea sa aflu daca mai sunt in vigoare prevederile legale care interziceau cumulul pensiei cu salariul, in mediul bugetar (cultura)... Concret, ma ... (vezi toată discuția)

livakhe1	                   

Buna ziua,
sunt pensionar cu vechime integrala ,in MApN.Am dreptul sa mai muncesc?de exemplu la primaria din comuna coordonator ISU? (vezi toată discuția)
	                    livakhe1	                   

Buna ziua,
sunt pensionar cu vechime integrala ,in MApN.Am dreptul sa mai muncesc?de exemplu la primaria din comuna coordonator ISU? (vezi toată discuția)

felicia2010	                   

Buna seara
 Sotul meu este pensionar militar ,are o pensie  de 1903 lei brut iar net 1705 lei  acum mai primeste si o restanta de 41 lei brut din care net 35 ... (vezi toată discuția)
	                    felicia2010	                   

Buna seara
 Sotul meu este pensionar militar ,are o pensie  de 1903 lei brut iar net 1705 lei  acum mai primeste si o restanta de 41 lei brut din care net 35 ... (vezi toată discuția)