avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Concursuri Avocatnet.ro Câştigători şi premii concurs - noiembrie 2008
Discuție deschisă în Câştigători şi premii

concurs - noiembrie 2008

Buna seara
Referitor la concursul care tocmai s-a incheiat, fiind 24 de participanti care au raspuns corect, cred ca tragerea la sorti trebuia facuta dupa o anumita regula. Si anume, dupa nr. de indicii folosite. Eu am dat raspunsul dupa doar doua indicii. Oare cei 24 dupa cate indicii au dat raspunsul corect? Nu mi se pare ca toti au avut sanse egale de castig. Nu este nici urma de invidie sau rautate, dar nu prea mi se pare corect. Macar trebuia sa se mentioneze in regulament, daca asa s-a procedat. Dar nu cred.
Oricum,
Felicitari castigatorilor.
O seara buna, tuturor.
Cel mai recent răspuns: pollet_a , utilizator 21:09, 9 Noiembrie 2008
Se putea intampla chiar sa ratezi primele trei indicii, sa spunem. Si pe la al cincilea sa dai raspunsul corect. :D
Va multumesc pentru raspuns. :Daca ratam primele indicii nu as fi putut sa dau raspunsul corect asa repede. Oricum, este OK. Am inteles Ma voi conforma intocmai regulamentului, ceea ce am si facut, cred eu. Sper sa am noroc la un viitor concurs.
O seara buna.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti de noul concurs? Admin Admin Sper ca am reusit sa explicam bine regulile. Pe scurt, 10 zile - 10 indicii. Toate indiciile duc spre un singur cuvant. In fiecare zi cate un indiciu. ... (vezi toată discuția)
Concurs septembrie 2009 :) Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu bravo, un nou concurs pentru noi :) :clapping: (vezi toată discuția)
Concurs aprilie 2009 smart_demon smart_demon unde pot gasi si eu toate indiciile concursului din aprilie 2009? (vezi toată discuția)