Buna seara, cazul surorii mele vin cu intrebari , pe scurt fostul meu cumnat a deschis diortul , sora mea ( facand tratamente 9 ani sa aibe copii , sunt gemeni fata si baiat) in urma amenintarilor verbale ca ii ia copii amandoi , a semnat un acord de mediere prin care fetita de 12 ani sa ramana la sora mea si baiatul tot de 12 ani la cumnatul.
Dupa ce au semnat acest acord de mediere au inceput scandalurile bataiile cu spitalizare , certificate medicolegale si in acest caz sora mea a depus la judecatorie cerere reconvitionala prin care solicita ambii copii si evacuare prin ordonanţă presedintiala a fostului cumnat.
Intrebarea este cum se poate castiga cresterea copiilor in acest caz si care sunt procedurile?
Da, are dovada venitului si le poate oferi tot ce le trebuie, tata a parasit domiciliul de la 1 dec asa ca .........si domiciliul copiilor e la adresa familiei din todeauna unde au locuit toata viata.
Divort
Adrian1978
DACA SOTIA PLEACA IN STRAINATATE SI LASA COPII DE FAPT II ABANDONEAZA PE EI SI FAMILIA CUM POT FACE SA OBTIN UN DIVORT USOR SI CUSTODIA TOTALA A COPIILOR!!! (vezi toată discuția)