avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... gemenii intr-un divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

gemenii intr-un divort

Buna seara, cazul surorii mele vin cu intrebari , pe scurt fostul meu cumnat a deschis diortul , sora mea ( facand tratamente 9 ani sa aibe copii , sunt gemeni fata si baiat) in urma amenintarilor verbale ca ii ia copii amandoi , a semnat un acord de mediere prin care fetita de 12 ani sa ramana la sora mea si baiatul tot de 12 ani la cumnatul.
Dupa ce au semnat acest acord de mediere au inceput scandalurile bataiile cu spitalizare , certificate medicolegale si in acest caz sora mea a depus la judecatorie cerere reconvitionala prin care solicita ambii copii si evacuare prin ordonanţă presedintiala a fostului cumnat.
Intrebarea este cum se poate castiga cresterea copiilor in acest caz si care sunt procedurile?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
dointza, utilizator
Cel mai recent răspuns: dointza , utilizator 18:34, 13 Aprilie 2012
Da, are dovada venitului si le poate oferi tot ce le trebuie, tata a parasit domiciliul de la 1 dec asa ca .........si domiciliul copiilor e la adresa familiei din todeauna unde au locuit toata viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate parinteasca in cazul divortului maria8201 maria8201 Buna ziua,am si eu o intrebare,sunt casatotrita cu un barbat divortat cu care am un copil de 1 luna,nu stiu exact cauza divortului de prima sotie dar cu mine e ... (vezi toată discuția)
Custodie totala in cazul unui minor rezultat in urma concubinajului cristina_2014 cristina_2014 Buna ziua, Tatal doreste sa imi cedeze custodia copilului in totalitate. Se poate face acest document la notar, astfel incat eu ca mama sa am custodia ... (vezi toată discuția)
Divort Adrian1978 Adrian1978 DACA SOTIA PLEACA IN STRAINATATE SI LASA COPII DE FAPT II ABANDONEAZA PE EI SI FAMILIA CUM POT FACE SA OBTIN UN DIVORT USOR SI CUSTODIA TOTALA A COPIILOR!!! (vezi toată discuția)