avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Raspunsurile primariei, o bataie de joc! Cui ma pot ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Raspunsurile primariei, o bataie de joc! Cui ma pot adresa?

Buna Ziua,
In urma cu aprox 2 ani am cumparat o casa intr-un asa zis cartier rezidential,dupa ce m-am mutat am descoprit lucrari neefectuate conform proiectelor si m-am adresat primariei care a dat autorizatia de constructie si a semnat pe procesul verbal de terminarea lucrerilor " ca sunt conforme cu proiectele si se accepta receptia"
dupa multe petitii la primarie ne raspunde ( in luna iulie 2011) ca constructorul a construit fara autorizatie si proiecte ( este vorba de sistemul de canalizare) si in consecinta il vor actiona in judecata ( mai fusese amendat) .In luna ianuarie fac o noua petitie la primarie in care intreb ce masuri sau luat , si culmea primesc raspun ca , constructorul a depus docum ptr obtinerea autorizatiei( culmea pe o lucrare facuta in 2008.Mentionez ca dezvoltatorul a fost sanctionat de catre Apele Romana pentru nerespectarea proiectului depus pentru a obtine aviz.
Catre cine ma pot adresa ptr a controla primaria care pur si simplu isi bate joc.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Subventie sprijinire constructie locuinte adimar1978 adimar1978 Buna ziua, am depus la Primaria din orasul in care locuiesc, dosarul pentru obtinerea subventiei conform Programului naţional privind sprijinirea ... (vezi toată discuția)
Fosa septică - probleme cu vecinii Barbu Nicolae Barbu Nicolae Buna ziua, Am un spatiu comercial in suprafata de 50 mp. proprietate personala care este construit pe un teren de 200 mp. Vreau sa fac o covrigarie si am ... (vezi toată discuția)
Modificare gard, autorizatie de construire expirata - ce pot face? mihai-giurgiu mihai-giurgiu Buna ziua ! Sunt proprietarul unui imobil la care imprejmuirea / gardul nu corespunde cu ceea ce era prevazut in proiect. Imobilul a fost cumparat de la un ... (vezi toată discuția)