avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incetare raporturi de munca, angajatorul refuza sa-mi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incetare raporturi de munca, angajatorul refuza sa-mi dea actele necesare pentru somaj

Daca mi s-a comunicat telefonic concedierea si mi se refuza hartiile necesare sa-mi pot lua ajutorul de somaj ce pot face? Am luat legatura si cu un avocat care le-a trimis o solicitare scrisa pentru a mi se trimite aceste documente si am trimis sesizari si la ITM.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:37, 16 Februarie 2012
Maxim 30 de zile dar puteti insista , audiente etc .
@alinageorgia,

Dl.Tudor Valeriu v-a precizat exact ce aveti de facut,indicandu-va si temeiul legal.Nu pierdeti vremea adresand plangeri catre ITM,aceasta speta este de competenta ALOFM. nu ITM. Asadar,urmati sfatul dl. consultant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta somaj oneageo2001 oneageo2001 Ce se poate face in cazul in care angajatorul are debite la Bugetul asigurarilor pentru somaj, refuza sa se scrie acest lucru in adeverinta, iar omul nu ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta la somaj roiban roiban - persoana angajata ca asistent personal la adult cu handicap (bunica ) cu contract de munca eliberat de primarie - adult cu handicap (bunica ) a decedat pe ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salarii pt somaj lorelai_w lorelai_w Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se numeste exact adeverinta necesara la somaj cu salariile pe ultimele 12 sau 24 de luni. Daca nu vrea sa mi-o elibereze ... (vezi toată discuția)