avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... FISA SINTETICA FINALA-CAT AM DE PLATA CE SUME ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

FISA SINTETICA FINALA-CAT AM DE PLATA CE SUME ?

Am la fisa sintetica globala urmatoarele sume: total debit+dobanda+penalitati=13533
obligatia de plata neachitata=2601=2292+106+203
Cel mai recent răspuns: marryradu , utilizator 22:16, 16 Februarie 2012
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa sintetica pe platitor helenita helenita Buna seara , va rog sa ma ajutati sa imi dau seama de cum trebuie interpretatat o fisa sintetica pe platitor.Am stiut sa bifez declaratiile si sumele ... (vezi toată discuția)
Fisa sintetica Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana In fisa sintetica la coloana documente apar mai multe decizii accesorii iar, la coloana obligatii de plata apar anumite sume la aceste decizii accesorii iar, ... (vezi toată discuția)
Og 30/2011 anulare dobanzi si penalizari DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL Buna ziua, Pe fisa sintetica la 31.08.2011 imi apar sumele: -dobanda 16.656 (din care 14.989 neconfirmati) -penalitate de intarziere (din care 1.704 ... (vezi toată discuția)