avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social si pensie de invaliditate?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social si pensie de invaliditate?

va rog sa-mi spuneti daca la pensia mea medicala in valoare de 402 lei mai am dreptul la vreun ajutor social ( detin un autoturism cu o vechime mai mica de 10 ani )la fel si pentru un somer care incaseaza lunar 580 lei, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: meryleen , utilizator 12:57, 21 Februarie 2012
Multumesc mult pentru raspuns, nu-mi vine sa cred de la ce suma de bani avuta de noi, cetatenii se acorda inca un banut, doi, iar eu care depasesc cu mult aceasta suma ar trebui sa fiu o fericita din pacate lucrurile nu stau asa dupa cum se poate sti de noi toti...ce sa mai zic ca nu mai este nimic de zis la asa o situatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social dantemircea dantemircea Care a fost venitul/ familie sau pe membru conform legislatiei pe anul 2012 pentru obtinerea ajutorului social? (vezi toată discuția)
Ajutorul social, in 2016 CYBORG CYBORG Buna seara! Citesc pe Internet, undeva, despre ajutorul social, in 2016.:\"Nivelul acestuia va fi de cel putin 273 lei pentru o persoana singura\" Este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie minima pt ccc andresssa1234 andresssa1234 Buna ziua Am inceput de curand un proiect de ajutor al femeilor defavorizate si as vrea sa vad ce pot face pt cele cu copii mici sau care nasc anul ... (vezi toată discuția)