BUNA ZIUA!as dori sa stiu daca o persoana a locuit pe un pamant avand si casa, si a platit impozit timp de 30 de ani pe acel pamanat,fiind mostenit de la mama sa,ulterior aceasta decedant,nelasandu-i act pe acel pamant,isi poate face titlu de proprietate??si daca fratii acesteia vor sa faca succesiune dupa mai bn de 6,7 ani,aceasta se poate face?tind sa precizez k unul dintre frati are un act pe tot pamantul iar ,el locuind doar pe jumatate,iar ea pe cealalta jumatate.acesta amenintand-o k ii poate lua partea deoarece are actul acela.este posibil sa se intample asa??va rog sa ma ajutati cu un raspuns.va multumesc
da este doar pe numele fratelui.....deci ii poate lua partea ei,chiar daca ea a platit impozit pe acesta foarte mult timp?am inteles ca poate deveni proprietera daca are impozit platit si a locuit acolo timp de zeci de ani..va multumesc
Mostenire
Increzutull
in urma succesiuni dupa parinti eu si cu fratele meu am mostenit o casa in care locuim,tatal meu mai avea la tara un loc de casa 30 ari in urma cu 10 ani pe ... (vezi toată discuția)