avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anulare zbor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anulare zbor

Buna ziua,as dori sa va rog frumos sa ma ajutati si pe mine si sa imi spuneti ce pot sa fac in aceasta situatie.Intre sarbatorile de iarna 2011 am facut impreuna cu prietenul meu 2 rezervari Timisoara-Londra pentru data de 26 ianuarie 2012,aceste rezervari au fost facute la o agentie din Timisoara de unde prietenul timp de 4 ani a facut multe rezervari si nu a avut probleme.Inainte cu o zi de acest zbor,doamna de la agentie ne-a sunat si ne-a spus ca zborul a fost anulat(mentionez ca am cautat pe site-ul companiei si acest zbor nu mi-a aparut ca fiind anulat)si ca ne poate programa pe data de 31 ianuarie sau ne putem lua banii inapoi(adica suma de 850 ron).Am decis sa mai asteptam cateva zile,dar din nou inainte cu o zi ne-a sunat si ne-a spus ca nu mai sunt locuri si ca ne vom primi banii in termen de 14 lucratoare,mentionez ca intre timp am facut din nou rezervare la aceeasi companie dar de data aceasta am facut rezervare online pentru data de 1 martie platind suma de 650 ron.De asemenea acea doamna de la agentie nu nea dat nici macar un numar de zbor,bilet,chitanta sau ceva de genul acesta.Ce as putea face,si daca as da aceasta agentie in judecata cum voi putea dovedi ca am platit.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa plătesc diferență de preț din cauza zborului anulat? adrianadeutsch adrianadeutsch Am cumpărat bilet avion in februarie cu plecare in Phoenix Arizona prin Budapesta- Londra- Phoenix.din 3 martie-- 3 mai .Din cauza pandemiei sa anulat zborul ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor deiucluj deiucluj Buna ziua. M-am gandit sa-mi fac vacanta de iarna impreuna cu prietena mea in Cipru. Zis si facut. Ne-am rezolvat cazarea si am platit biletele de avion. ... (vezi toată discuția)
Teapa - bilete de avion gyoni8 gyoni8 Buna, Am achitat catre o agentie de voiaj contravaloarea la patru bilete de avion in aprilie 2012, trebuia sa plecam in 10 iulie 2012 si sa ne intoarcem pe 15 ... (vezi toată discuția)